top of page

Diætisten til at hjælpe dig.

Opdateret: 29. jan.

Søger du diætisten der kan jeg hjælpe dig med at komme i mål med dine kostændringer fx i forhold til vægttab, diabetes eller mave- tarmgener, så kan jeg hjælpe dig.

Læs her om hvordan jeg hjælper mine klienter med at skabe de kostændringer du drømmer om.

Vægttab

Går du og drømmer om et vægttab, så er det først og fremmest vigtigt for mig at spørge om hvorfor du gerne vil tabe dig i vægt. Fordi et ønske om vægttab skal komme inde fra en selv, og ikke fordi man synes man burde eller fordi lægen siger det. Det skal være fordi du selv har lyst og lyst til at få redskaberne til hvordan du i løbet af en dag kan spise sundt uden at blive så sulten at det er alt for svært at gå uden om de knap så sunde madvarer. Jeg vil hjælpe dig som oplever at gamle vaner er svære at bryde, og derfor har brug for en håndsrækning til at få styr på måltiderne i løbet af dagen, så du undgår at blive alt for sulten. Jeg starter derfor altid med at gennemgå mine deltageres kost i løbet af hele dagen sådan jeg bedst mulig kan danne mig et overblik over hvad du plejer at spise i løbet af en dag, og hvad du derfor har brug for at ændre på. Det kan for mange handle om de er rigtig sulten om eftermiddagen når klokken er 16.00 og du lige er kommet hjem fra arbejde, og har så svært ved at undgå at spise alt for meget på det tidspunkt. Her vil jeg hjælpe med hvordan du skal spise i løbet af dagen, så det passer bedst muligt til dig, og du dermed undgår at blive alt for sulten når klokken er 16. For andre handler det måske om at spise for store portioner til aftensmaden, eller måske 2 portioner til aftensmaden. Her vil jeg igen se på hvad der skal lavet om i løbet af dagen, sådan du kan undgå at spise 2 portioner aftensmad. Det kan også være om aftenen foran fjernsynet kl. 20.00, det kan være svært at modstå den søde tand. Igen kigger vi på hvad du skal gøre anderledes i løbet af dagen for at mindske den søde tand. Jeg bliver så glad når mine deltagere efter 3 uger kommer og fortæller at de næsten ikke har nogen sød tand længere, eller i hvert fald på et niveau, hvor det er meget nemmere at styre. Måske har deltageren været styret af en sød tand i mange år, og derfor bare så glad og befriende at være fri for. På den måde er det vigtigt for mig at hjælpe mine deltagere med at finde ud af hvad de gør nu og hvad vi skal ændre på.

Hvis du også har brug for hjælp af en diætist, så kan jeg hjælpe dig. Book en gratis tid i min kalender lige her

Diabetes.

Hvis du har for høje blodsukre vil jeg gerne lære dig om hvordan din kost påvirker dit blodsukker og hvad du i din kost skal ændre på for at blodsukkeret bliver lavere. Det er altid forskelligt hvad der skal ændres på. Derfor starter jeg altid med at gennemgå kosten så jeg kan sætte mig grundigt ind i

Diabetesdiætist

hvad du plejer at spise i løbet af en dag, og vi sammen kan finde ud af hvad du skal spise i stedet for, så blodsukkeret kan blive lavere. Jeg har netop for nyligt haft en blodglukosecensor for at måle mit eget blodsukker, og se om blodsukkeret vil stige selvom jeg ikke har diabetes. Mit blodsukker lå utrolig pænt, men jeg kunne sagtens se sammenhæng mellem hvad jeg spiste og hvornår mit blodsukker steg. Det er kulhydraterne i kosten der får blodsukkeret til at stige. Derfor er det vigtigt at lære hvilke kulhydrater der er gode at spise når man har diabetes, som giver et pænt blodsukker, og hvilke kulhydrater man skal begrænse, fordi det får blodsukkeret til at stige.

Hvis du også har brug for hjælp af en diætist, så kan jeg hjælpe dig. Book en gratis tid i min kalender lige her


Mave-tarm gener.

Har du problemer med din mave. Det kan fx være at du føler dig oppustet i løbet af dagen, eller har problemer med afføring, så kan jeg hjælpe dig. Nogle at mine deltagere fortæller at de er så oppustet at de føler sig så udspilet som en gravid i 7 måned. Sådan skal det ikke være. Derfor hjælper jeg mine deltagere med at finde ud af hvad de kan tåle eller hvad de skal gøre anderledes i løbet af dagen for at lette fordøjelsen. Jeg bliver så glad når jeg kan hjælpe mine deltagere. Det kan fx være en deltager som ved første samtale fortæller at de er så udspilet at hun har mavesmerter hver aften. Måske allerede efter 1 uge kan der være væsentlige forbedringer, og få personer har slet ingen mavegener bare efter 1-2 samtaler. Jeg bliver så glad når jeg ser hvordan mine deltagere lyser op af glæde over at være blevet afhjulpet med en kæmpe belastning. Men der desværre ikke én opskrift der virker for alle. Derfor gennemgår vi sammen kosten, så jeg kan sætte mig grundigt ind i hvad du skal gøre anderledes. Hvis du også har brug for hjælp af en diætist, så kan jeg hjælpe dig. Book en gratis tid i min kalender lige her


Helt almindelig mad

Som diætist vejleder jeg altid om helt almindelig mad, som du allerede har i dit køleskab og du kan købe i supermarked. Mange har en travl hverdag, og har ikke tid til at stå i køkkenet flere timer. Det forstår jeg godt. Derfor skal vi finde de sunde hurtige løsninger som passer til dig og din hverdag med din familie. Det er for mig vigtigt at maden kan spises sammen med familien, så man ikke skal sidde og spise 2 slags mad, men der skal nok ændres lidt på portionsstørrelsen eller måske mængden af grøntsager i løbet af dagen til måltiderne. De fleste af mine deltagere har prøvet massere af ting før, og har ofte et hav af opskrifts- og selvhjælpsbøger stående hjemme på hylden, men har alligevel ikke knækket koden til hvad der skal hjælpe dem til sunde kostvaner som holder i længden og her derfor brug for hjælp.


Sundhedsforsikring.

Jeg bliver ofte spurgt om jeg tager forløb gennem sundhedsforsikringen, og ja det gør jeg. Det er forskelligt hvornår sundhedsforsikringen vil bevilge et forløb derfor er mit bedste råd at ringe til din sundhedsforsikring og spørge. Jeg bliver også tit spurgt om der er tilskud fra sygeforsikringen Danmark, og ja det er der. Du kan se mere om mine priser lige her.

58 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page