top of page

Diætist gennem din sundhedsforsikring.

Har du en sundhedsforsikring fx. gennem dit arbejde?

Har du et BMI over 30? Læs her hvordan du kan få bevilliget et forløb hos mig gennem din sundhedsforsikring.

Gør som flere andre af mine deltagere, som har fået bevilliget et forløb gennem sundhedsforsikringen. 

Har du et ønske om vægttab, og har du brug for professionel råd og vejledning, så er jeg klar til at hjælpe dig.

Hvorfor er det så svært

Alle mine deltagere ved godt hvad der er sundt at vælge og hvad der er knap så sundt at vælge. Men hvorfor er det så alligevel at autopiloten finder kalorieholdige søde sager frem om aftenen når der er tid til afslapning i sofaen?

Jeg ved at mine deltagere har stor gavn af struktur i løbet af dagen og planlægning er væsentligt. Lad mig komme med et eksempel. De dage hvor vi huske at købe lækkert frugt fx blåbær eller en melon og får den skåret ud og stillet frem på bordet er det meget nemmere at vælge melonen end at springe i skabet for at se hvad der gemmer sig.

For mig er det vigtigt at sige at intet er forbudt, men det handler om mængder. Er du til fødselsdag og der bliver serveret kage, er det helt okay, og en del at en sund hverdag at spise et stykke kage, selvom du vil tabe dig, men det handler om hvor ofte det sker.

Det er vigtigt for mig at vi sammen finder nogle kostvaner og redskaber der passer til lige netop dig. Og det vil jeg gerne hjælpe dig med. Jeg har over 15 års erfaring med at hjælpe deltagere med at foretage de ændringer som passer til lige netop dig.

Alle mine samtaler foregår online, så du kan være der hjemme, på din arbejdsplads eller måske på ferie, når vi taler sammen.

Hvem kan få et forløb betalt af sundhedsforsikringen?

 


Det er forskelligt hvornår sundhedsforsikringer vil bevillige et forløb hos klinisk diætist. Nogle sundhedsforsikringer skal man have BMI over 30 eller en ernæringsrelateret årsag fx diabetes (Læs her om diabeteskost), forhøjet kolesterol (Læs om forhøjet kolesterol her), forhøjet blodtryk, en sygdom m.m.

Andre steder skal man være generet af overvægt og have for højt BMI. Mit bedste råd til dig, der har en sundhedsforsikring er, at ringe til dem og spørge. Det er også dem du skal tale med for at få bevilliget et forløb.
Når du har fået bevilliget et forløb fra din sundhedsforsikring, skal du sende brevet videre til mig, og jeg kan sende fakturaen direkte til nogle sundhedsforsikringer, så du ikke selv skal lægge penge ud.
Du er altid velkomme til at booke en samtale med mig, og jeg kan guide dig videre i forhold til at få et forløb gennem din sundhedsforsikring.
TRYK HER og find en tid i min kalender

Diætist gennem "Sygeforsikringen Danmark"

Hvis du er medlem af sygeforsikringen Danmark får du tilskud derfra, hvis du er i sygegruppe 1,2 eller 5. Du kan få 350 kr i tilskud pr samtale, dog max 2100 indenfor 12 måneder.
Du skal bare fortælle det til mig og jeg indberetter det til "Sygeforsikring Danmark".

Skåret avocado
økologiske grøntsager
Diætist sundhedsforsikringer
bottom of page