top of page
træer
 Hvad koster en diætist

Hvad koster det at gå til en diætist

Har du en sundhedsforsikring? Fx gennem dit arbejde? Vidste du at sundhedsforsikringer bevilliger forløb hos klinisk diætist? Book en tid i min kalender og hør mere.
De fleste sundhedsforsikringer bevilger et forløb, hvis du har BMI over 30 eller en ernæringsrelateret sygdom fx diabetes, KOL, hjertesygdom, kræft, m.m. og BMI over 28.

Sygeforsikringen Danmark, giver op til 50 % i tilskud for behandling, når du er i sygegruppe 1, 2 eller 5, dog max 2100 kr. pr år.

Find inspiration her i min facebook gruppe :

(1) Sunde kostvaner og vægttab | Facebook

Bestil tid til en gratis afklarende samtale og find ud af om jeg kan hjælpe dig, så har jeg god tid til at tale med dig.

Ring

4088 8824
Jeg sidder ofte med samtaler så send hellere en mail eller book en samtale i min kalender lige her

Email 

Vægttabsforløb: værdi 6750, pakkepris: 5500 kr

3 mdr. forløb, hvor du har 1:1 samtaler med mig 6-8 gange, og du har alt det Messenger kommunikation du har brug for. Du kan altså skrive til mig når du har brug for det. Her laver jeg en personlig udviklet kostplan hvis du ønsker det. Inden for de 3 måneder har du lært hvordan du skal spise i løbet af en dag, for at opnå det vægttab du drømmer om. Og du har en præcis strategi for hvordan du kommer i mål med dit ønske. Mine klienter har gennemsnitligt tabt 8-12 kg på disse 3 måneder, og ved nu hvad de skal gøre for at fortsætte.
Er du medlem af Sygeforsikringen Danmark, får du 2100 kr. i tilskud derfra som jeg indberetter, da jeg er behandler gennem Sygeforsikringen Danmark. Her du en sundhedsforsikring fx gennem dit arbejde, så bevilger sundhedsforsikringer forløb til klinisk diætist hvis dit BMI er over 30, du har diabetes, eller andet. Ring til din sundhedsforsikring og spørge om de vil bevilge et forløb til dig.

6 mdr. forløb nu 8.000 kr
Har går vi i dybden med vaneændringer.

Hvis du har prøvet at tabe dig før, men efterfølgende taget på igen er det vanerne vi skal have arbejdet mere med. Her taler vi også om hvordan vi ændrer vores tanker og opnår mere mental sundhed og selvværd.

Du får 2100 kr i tilskud hvis du er medlem af sygeforsikringen Danmark.

12 mdr. forløb nu 12.000 kr.

Føler du nogen gange at din vægt står i vejen for hvad du gerne vil.

Har du brug for den store livsstilsændring, og hjælp fra mig hele vejen? Så har du her muligheden. Vi arbejder med at få stoppet madstress og skabe mere ro omkring spisningen. Intet er forbudt, men man får et naturligt forhold til, hvad man kan vælge af mad og søde sager.
Du får 2100 kr i tilskud hvis du er medlem af sygeforsikringen Danmark.

1. individuelle samtale: 1500 kr.

En grundig gennemgang af kostindtaget, herefter forslag i fælles dialog til ændringer. Vi kan herefter lave en plan, som passer til dine behov.

Opfølgende samtale: 750 kr.

En motiverende opfølgning og snak om hvordan det går så målet nåes.

Opfølgende samtale på 1 time: 1400 kr

Individuel udarbejdet kostplan: 750 kr.

En kostplan der er udarbejdet specielt til dig, ud fra hvordan du tilrettelægger din dag, og hvad du plejer at spise i løbet af dagen. 

Efterforløb: 5 x opfølgende samtaler når du har været i et forløb: 3000 kr.

Forsikringskunder: Jeg sammensætter et forløb ud fra betingelserne fra sundhedsforsikringen.

Alle samtaler foregår online, så du kan bo over hele landet. Mine deltagere synes det fungerer super godt med online samtaler, og mine deltagere er overraskende glade for det. Vi kan se hinanden når vi taler sammen, og det kan foregå lige hvor du er om enten du er hjemme eller har en pause på arbejdet.

Deltageroplevelse

Jeg startede hos Julie, da jeg igennem mange år har haft et ønske om at tabe mig, men aldrig rigtig lykkes med det, og samtidig med at kunne fastholde det.
Jeg valgte Julie fordi forløbet foregår online og jeg kunne starte med en uforpligtende online samtale hvor jeg kunne finde ud af om hvad hun kunne tilbyde og hvordan hun var at snakke sammen med.
Julie var meget hurtig til at hjælpe mig med at finde den rigtige vej for mig, og hjalp mig specielt til at finde ting som jeg havde lyst til at spise og lave, og ikke bare noget der skulle spises.
Julie har en meget simpel og visuel tilgang, hvilket hjalp mig rigtig med at prøve noget nyt og rent faktisk turde lave og spise noget som jeg normalt aldrig ville have lavet.

Jeg er vild med den måde som Julie lyn hurtig kunne finde løsninger til hverdagens udfordringer. For eksempel at man sagtens kunne spise fastfood (lidt tilpasset), når hverdagen er presset.
Fra start til slut har hele forløbet været trygt og roligt. Julie er super fleksibel og jeg har hele tiden følt mig tilpas i vores samtaler. Helt igennem et super godt forløb som man føler sig tryg i.
Jeg vil helt sikkert anbefale Julie til andre, og har allerede gjort det :) Hun kan finde ud af at forklare og fortælle så man kan forstå det. Og hun er utrolig behagelig at snakke med.
Jeg vil give forløbet 5 ud af 5 stjerner. Jeg har ikke noget dårligt at sætte på forløbet.

Stella Wiemann, Hillerød

bottom of page