top of page
træer
økologiske grøntsager

Hvad koster det at gå til en diætist

Har du en sundhedsforsikring? Fx gennem dit arbejde? Vidste du at sundhedsforsikringer bevilliger forløb hos klinisk diætist? Book en tid i min kalender og hør mere.
De fleste sundhedsforsikringer bevilger et forløb, hvis du har BMI over 30 eller en ernæringsrelateret sygdom fx diabetes, KOL, hjertesygdom, kræft, m.m. og BMI over 28.

Sygeforsikringen Danmark, giver op til 50 % i tilskud for behandling, når du er i sygegruppe 1, 2 eller 5, dog max 1650 kr. pr år.

Find inspiration her i min facebook gruppe :

(1) Sunde kostvaner og vægttab | Facebook

Bestil tid til en gratis afklarende samtale og find ud af om jeg kan hjælpe dig, så har jeg god tid til at tale med dig.

Ring

4088 8824

Email 

Vægttabsforløb: værdi 6750, pakkepris: 5000 kr

3. mdr vægttabsforløb, hvor du har 1:1 samtaler med mig 6-8 gange, og du har alt det Messenger kommunikation du har brug for. Du kan altså skrive til mig når du har brug for det. Her laver jeg en personlig udviklet kostplan hvis du ønsker det. Inden for de 3 måneder har du lært hvordan du skal spise i løbet af en dag, for at opnå det vægttab du drømmer om. Og du har en præcis strategi for hvordan du kommer i mål med dit ønske. Mine klienter har gennemsnitligt tabt 8-12 kg på disse 3 måneder, og ved nu hvad de skal gøre for at fortsætte.
Er du medlem af Sygeforsikringen Danmark, får du 1650 kr i tilskud derfra som jeg indberetter, da jeg er behandler gennem Sygeforsikringen Danmark. Her du en sundhedsforsikring fx gennem dit arbejde, så bevilger sundhedsforsikringer forløb til klinisk diætist hvis dit BMI er over 30, du har diabetes, eller andet. Ring til din sundhedsforsikring og spørge om de vil bevilge et forløb til dig.

 

1. individuelle samtale: 1500 kr.

En grundig gennemgang af kostindtaget, herefter forslag i fælles dialog til ændringer. Vi kan herefter lave en plan, som passer til dine behov.

Opfølgende samtale: 750 kr.

En motiverende opfølgning og snak om hvordan det går så målet nåes.

Opfølgende samtale på 1 time: 1400 kr

Individuel udarbejdet kostplan: 750 kr.

En kostplan der er udarbejdet specielt til dig, ud fra hvordan du tilrettelægger din dag, og hvad du plejer at spise i løbet af dagen. 

Et års forløb: 20.000 kr. varrigt vægttabsforløb nu 16.000

Her får du den 1. samtale incl kostplan + opfølgninger hver 2. uge + 1 års Messenger chat, når du har brug for råd og vejledning i hverdagen i et helt år.

Efterforløb: 5 x opfølgende samtaler når du har været i et forløb: 3000 kr.

Forsikringskunder: Jeg sammensætter et forløb ud fra betingelserne fra sundhedsforsikringen.

Alle samtaler foregår online, så du kan bo over hele landet. Mine deltagere synes det fungerer super godt med online samtaler, og mine deltagere er overraskende glade for det. Vi kan se hinanden når vi taler sammen, og det kan foregå lige hvor du er om enten du er hjemme eller har en pause på arbejdet.

bottom of page