top of page

Diætist Hillerød, Frederikssund, Frederiksværk og Hundested

Opdateret: 29. jan.


Jeg hedder Julie Petersen, og er uddannet klinisk diætist og autoriseret af sundhedsstyrelsen. Jeg har nu hjulpet over 1000 personer med at opnå de kostændringer de drømmer om.

Diætist Frederiksværk og Hundested
Diætist Julie Petersen.

Har du tidligere forsøgt med slankekure, for at opnå et vægttab, måske også tabt dig nogle kilo, men efterfølgende taget det hele på igen, da kuren ikke passede til dig, da det igen blev dagligdag og slankekur ikke var den højeste prioritet mere? Jeg hjælper derfor mine deltagere med at kommer ind i en daglig struktur og nye kostvaner der kan hjælpe dig med at opnå de mål du drømmer om.


Jeg hjælper dig der har brug for kostændringer indenfor vægttab, diabetes, forhøjet kolesterol, hjerte-kar sygdom forhøjet blodtryk.

Diætist Frederiksværk og Hundested

Jeg tager altid udgangspunkt i din nuværende kost, og sammen gennemgår vi hvad der skal ændres på, for at opnå det bedste resultat. For mig er det vigtigt at se på, hvor du kan opnå det bedst mulige resultat med den mest overkommelige indsats fra dig.

Vi er jo alle forskellige og har forskellige ting vi skal ændre. Jeg hører ofte mine deltagere sige til mig når de starter i et forløb at de hader at gå i butikker og købe tøj, for de kan ikke passe alt det tøj de har lyst til at købe. Jeg elsker at hjælpe med at nå derhen hvor mine deltagere ønsker, og de opnå det vægttab de drømmer om, så de igen nyder at komme ud og købe nyt tøj.


Sundhedsforsikring

Har du en privat sundhedsforsikring fx gennem dit arbejde? Vidste du at private sundhedsforsikringer bevilliger forløb hos mig, da jeg er uddannet klinisk diætist. Det er forskelligt hvornår man kan få bevilliget et diætistforløb afhængigt af sundhedsforsikringen. Nogle sundhedsforsikringer bevilliger et forløb til personer med BMI over 30, andre sundhedsforsikringer bevilliger et forløb hvis BMI er over 28, hvis der også er kostrelaterede årsager, fx diabetes, forhøjet kolesterol eller andet. Det bedste råd fra mig er derfor at kontakte din private sundhedsforsikring og spørge om de vil bevillige et forløb. Du er også velkommen til at booke en tid i min kalender lige her, så kan jeg hjælpe dig videre.

Hos mig kan du også få tilskud fra Sygeforsikringen Danmark. Hvis du er medlem af Sygeforsikringen Danmark i gruppe 1, 2 eller 5 får du 1650 kr i tilskud for et 3 mdr. forløb. Jeg indberetter, hvis du fortæller mig, at du er medlem af Sygeforsikringen Danmark.


Diætist Frederiksværk og Hundested

Man skal da selv kunne finde ud af at tabe sig, skal man ikke?


Jeg ved at nogle af mine deltagere tænker, man skal da selv kunne finde ud af at tabe sig. Jeg må bare sige, jeg oplevet det er helt normalt at have brug for en diætist til at spare med og spørge til råds, når alle spørgsmålene opstår. Det kan fx være hvad man skal kigge efter på en varedeklaration når man er ude og handler ind, eller have hjælp til at finde den struktur der passer lige dig i løbet af dagen, så du ikke skal gå og være sulten. -Det er nemlig noget af det vigtigste for at lykkes med vægttabet, at du ikke går og er sulten hele tiden. For hvis man er sulten skriger hjernen endnu mere på mad og hurtige kulhydrater og til sidst kommer man alligevel til at spise noget man ellers havde planlagt man ikke ville. Ja måske nærmest overspise, fordi man bare var så sulten og ikke kunne stoppe igen. Derfor er det så vigtigt at få en struktur på dagen, og det er netop noget af det jeg hjælper mine deltagere med. Jeg anbefaler altid helt almindelig mad du allerede har i dit køleskab og som du køber i supermarkedet. Hos mig skal du ikke tage pulver eller slanke piller, for jeg anbefaler altid helt almindelig mad. Du kan her læse mere om hvordan jeg kan hjælpe dig med dit vægttab.


Alle mine samtaler foregår online, så du kan bo over hele landet, og være på hvor end du er henne, ja selv i udlandet. Jeg sidder selv i Hillerød. Online samtale gør det meget fleksibelt, og hvis du sidder hjemme er det nemt og hurtigt lige at hente det morgenmadsprodukt du plejer at spise om morgenen, for at spørge om det er et godt valg.


Jeg glæder mig til at høre fra dig.


137 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page