top of page
Få hjælp til vægttab

Få professionel hjælp til vægttab, der er skræddersyet til dig og din hverdag

Har du for mange kilo på sidebenene? Bliver du ked af det, når du ser tallene på badevægten? Eller er du måske helt holdt op med at træde op på badevægten? Har du forsøgt igen og igen med forskellige kostprincipper, online kurser, og har du købt alle bøgerne? 

 

…. Men kiloerne bliver, hvor de er, eller også vender de lynhurtigt tilbage igen. Måske har du fået konstateret type 2-diabetes eller for højt kolesterol? Eller også er du bare ved at være rigtig træt af at være for tung og vil gerne finde tilbage til dit lette, slanke og sunde jeg …. 

 

…. Det forstår jeg godt. Og det kan jeg jeg hjælpe dig med. 

 

For uanset hvor meget du har prøvet, og hvor mange gange du er faldet i igen, så ved jeg, at også du kan tabe dig…. 

 

Du har bare brug for hjælp. 

Professionel hjælp til vægttab skaber et holdbart vægttab for dig 

Uanset om du vejer 7 kg for meget eller 34 kg for meget, så kan det være svært at få vendt udviklingen på egen hånd. Ofte handler det om vaner som portionsstørrelser, trøstespisning og forkerte ernæringsvalg i løbet af dagen. Og det kræver støtte og viden for at bryde disse vaner. Det kan en diætist som jeg hjælpe dig med. 

 

Som diætist og ernæringsekspert kan jeg sammen med dig skabe nogle bedre vaner, der passer ind i dit liv og din situation og sammen sikre os, at de også holder uge efter uge, og måned efter måned. Selvom de fleste taber sig hurtigt i starten af forløbet med mig, og det vil du med stor sandsynligvis også gøre, så er det det langsigtede og holdbare vægttab, vi går efter. Sådan at du ikke bare er glad og tilfreds om 3 måneder, men også om 5, 10 og 15 år, når du ser dig selv i spejlet og stiller dig op på badevægten. 

 

Et langvarigt og vedholdende vægttab er svært at opnå. Og det er ikke dig, der er forkert på den, fordi det ikke er lykkedes for dig. Det ved jeg, fordi jeg dagligt hjælper mennesker som dig …


Vægttabsforløb 

Et individuelt og personligt forløb med fokus på dig og det liv, du lever

Min missioner er, at du opnår et varigt og sundt vægttab. De fleste starter dog altid ud med at tabe sig 5-7 kg i opstartsfasen, men det er ikke målet i sig selv.  Alle mine forløb starter derfor med en grundig dialog, hvor jeg lærer dig og det liv, du lever, at kende. Det er rigtigt vigtigt, at jeg kender til din situation, for at kunne hjælpe dig. 

 

De fleste af mine forløb varer 3 måneder og inkluderer:

  • Opstartssamtale

  • 6 opfølgningssamtaler

  • en kostplan

  • direkte adgang til mig via messenger chat under hele forløbet. 

 

Herefter aftaler vi, om der er yderligere behov for samtaler

 

Men lad os tage en snak om dit behov og din situtation og sammen finde den helt rigtige løsning for dig. Book en afklarende samtale direkte i min kalender lige her, så kan vi tale sammen, og hvis det føles rigtigt, aftaler vi tidspunkt for din opstartssamtale. 

Du er ikke forkert, hvis du har forsøgt at tabe dig forgæves før. Du mangler bare den helt rigtige støtte og vejledning … 

Hvis du er en af dem, der slår dig selv oveni hovedet, fordi du vejer for meget og måske endda har lykkedes med at tabe dig, og så taget det hel på igen, så lov mig at være lidt god ved dig selv. Det er så forbandet svært, fordi det handler altså om vaner …. og ja faktisk også om artens overlevelse, og her er du oppe mod en større urkraft, nemlig din krybdyrshjerne, der har et meget kortsigtet fokus: Din overlevelse her og nu.  

 

Det betyder med andre ord, at din krybydyrshjerne forsøger at få dig til at indtage kalorierige fødevarer ved at give dig trang til sødt og fedt, så du på den korte bane har energi til at gå i kamp og overleve farlige situationer. Ikke ligefrem noget, der hjælper dig til at tabe dig. Derfor har du brug for hjælp og støtte, så du kan skabe dig nogle gode sunde vaner, der ikke er så restriktive og fyldt med forbud, at du ender med at bryde dem (takket være krybdyrshjernen).

 

Du har brug for at få lagt en realistisk plan for din kost på en måde, så det passer ind i din hverdag og dine smagsløg. Og så har du brug for viden, så du fremover kan skelne mellem rigtigt og forkert i alle de gode råd og kostprincipper, du bliver mødt af dagligt. 

 

Har du brug for hjælp til at få skovlen under de overflødige kilo og få skabt nogle sunde vaner, der holder ?

Som ernæringsekspert og diætist står jeg klar til at hjælpe dig med dit vægttab ved hjælp af holdbare og gode vaner samt støtte og vejledning, når du har brug for det. Men lad os starte med en uforpligtende snak, så kan vi sammen finde ud af, om det er det rigtige for dig. 


Book en tid til en afklarende samtale direkte i min kalender lige her. 

 


"Ændringerne i mine kostvaner betyder jeg har reduceret mit langtidsblodsukker markant, og er nu indenfor normalområdet".

Tage


 

Din diætist og ernæringsekspert 

Vælger du at starte i et forløb hos mig, får du en diætist, der har dyrket ernæring i mere end 15 år. Du får også en diætist, der har en kandidatuddannelse i klinisk ernæring og derfor en tung faglig ballast. Jeg vejleder altid ud fra sundhedsstyrelsens retningslinje.  Det betyder for dig, at du trygt kan læne dig ind i vores samarbejde og vide, at jeg er  altid og kun tager udgangspunkt i det, der virker - og meget gerne vejleder og guider dig igennem den jungle af kostprincipper og kostreligioner, du møder derude. For mig er det vigtig, at du føler dig tryg og kan skabe dig en god hverdag med holdbare vaner, der støtter op om et holdbart vægttab. 

 

Du kan læse mere om mig som ernæringsekspert og diætist lige her

Deltageroplevelse

"Jeg er tæt på at afslutte et forløb ved Julie og har lige lyst til at dele min oplevelse.

Jeg har været på mange slankekure/diæter eller livsstilomlægninger, men hver gang er jeg efter kort tid endt, hvor jeg startede rent vægtmæssigt.

Jeg fik kendskab til Julie gennem en veninde, som var i gang med et forløb og talte meget positivt om det.

Det der fungerer så godt for mig er, at Julie kikker ind i mine daglige rutiner ift madvaner og hjælper mig med at se, hvor jeg kan gøre noget andet eller ændre lidt. Det betyder at Julie ikke opfordrer til en diæt med en helt masse man ikke må spise.

Hun kommer med gode ideer til hvad jeg kan spise, hvordan jeg læser indholds fortegnelsen på de madvarer jeg køber og hvad jeg skal kikke efter.

Julie er altid positiv og tager udgangspunkt i det der fungerer - hvis jeg ikke har tabt mig, når vi snakker sammen, så hjælper hun mig med ideer til at komme videre. Julie har stor respekt for, at hverdagen ikke kun handler om sunde kostvaner og vægttab og at der også kan være andre ting i ens liv der driller og derfor kommer hun med meget realistiske og brugbare ideer. Udover kosten kommer hun også med gode ideer til motivation og motion.

Jeg nyder mine samtaler med Julie, fordi hun altid får øje på små ting der kan hjælpe mig, mens vi snakker og fordi hun også hjælper mig med at genopfriske nogle af de ting vi har snakket om.

Julie får mine varmeste anbefalinger, når man som mig ønsker at smide nogle kilo.

Hilsen en der er rigtig godt på vej til at smide de sidste kilo"

Heidi Vig Jøker, Nr. Snede

Vægttab er en af de bedste ting, du kan gøre for dit helbred 

Det er med til at mindske risikoen for hjertesygdomme og diabetes samt andre sygdomme som forhøjet blodtryk og forhøjet kolesteroltal.

 

Særlig hjælp til dig med type 2-diabetes 

Hvis du har type 2-diabetes, vil et vægttab hjælpe dig med at kontrollere dit blodsukkerniveau ved at sænke den mængde insulin, du skal tage. Det vil også bidrage til at sænke dit kolesterol- og triglyceridniveau, som er forbundet med en øget risiko for hjertekarsygdomme.

 

Vægttab kan opnås ved hjælp af kostændringer eller motion - eller begge dele. Som diætist kan jeg hjælpe dig med vejledning og kostplaner, der passer til din livsstil og dinel. Læs mere om diabetes og vægttab her. 

 

For højt kolesterol? Så lad mig hjælpe dig

Som diætist kan jeg hjælpe dig med at identificere de fødevarer, der bidrager til dit høje kolesteroltal, og lære dig, hvordan du kan træffe sundere valg i din hverdag. Et vægttab med fokus på dit kolesteroltal vil også bidrage til at sænke blodtrykket og forbedre hjertesundheden, hvilket er med til at reducere risikoen for slagtilfælde og hjerteanfald. Læs mere om kolesterol og vægttab lige her. 

 

Overvejer du at få hjælp til dit vægttab?  

Hvis du overvejer at få hjælp til dit vægttab, vil jeg først og fremmest ønske dig stort tillykke. For jeg tror virkelig, at det er en god beslutning. Og så vil jeg tilbyde dig en uforpligtende afklarende samtale med mig. I denne samtale kan vi tale om din situation, dine ønsker til din vægt og ikke mindst det, der er svært for dig. Du vil også få svar på, hvordan et forløb med mig foregår. Alle samtaler foregår online, så du kan være hjemme, eller på din arbejdsplads. Hvis det føles rigtigt, kan vi booke den første session, sådan at du hurtigt kan komme igang med at skabe vedvarende resultater.

Klik her for at booke tid til en afklarende samtale direkte i min kalender lige her. 

 

Jeg glæder mig til at tale med dig. 

 

Vi tales ved. 

Julie Petersen 

Få hjælp til vægttab af diætist Julie Petersen

tlf 

40888824

Email 

Follow

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page