top of page

Autoriseret Klinisk Diætist

Opdateret: 29. jan.

Har du brug for en erfaren klinisk diætist som ved hvor svært det er at finde viljestyrken frem når klokken er 17.00 og du bare er hunde sulten, men der stadig er 1 time inden aftensmaden står på bordet. Så er du kommet til det rigtige sted. Du føler måske det er gået så godt hele dagen og når du så kommer hjem er det bare så svært at modstå fristelserne. Det forstår jeg godt. Jeg kan fortælle at det ikke er viljestyrke eller ryggrad du mangler. Jeg vil gætte på du mangler struktur og en plan for dine måltider i løbet af dagen som gør det så svært for dig. Jeg hjælper helt almindelige mennesker som dig og mig med at få skabt en struktur og en plan for dagen, så du undgår at spiser alt det mindre sunde, som du alt for godt ved, indeholder alt for mange kalorier, men bare er så svært at modstå. Det handler om nye vaner der skal skabes, og jeg vil gerne hjælpe med at finde de nye kostvaner som passer godt til dig i din hverdag.

Den første samtale hos alle mine nye deltagere starter med at jeg skal forstå din hverdag, for vi skal sammen finde nogle nye gode kostvaner som passer godt til dig og sådan som din hverdag ser ud. Jeg spørger derfor altid systematisk ind til hvordan din hverdag ser ud og hvad du spiser i løbet af dagen. Mange af mine deltagere sidder selv med en følelse af de faktisk spiser sundt i løbet af dagen og ikke helt forstår hvorfor vægten ikke falder som de ønsker, men efter vores snak siger de måske, jeg kan godt selv pludselig se hvad jeg skal lave om.

Men vi har alle brug for hjælp og støtte når disse ændringer skal foretages og tilmed være ændringer man kan fortsætte med i fx årevis.

Du tænker måske hvem har brug for en klinisk diætist. Til det vil jeg svare, jeg taler med rigtig mange damer, mænd, børn og forældre der har brug for råd til at få styr på kostvanerne igen, når det er blevet lidt svært i dagligdagen.

Alle mine samtale foregår online via teams, så samtalerne kan være på din arbejdsplads, hjemme eller hvor det lige passer dig, så du kan bo over hele landet. Så bor du fx i Esbjerg, Odense, Køge eller Holstebro og mangler en klinisk diætist kan jeg hjælpe dig.


Søvn og stress

Jeg taler ofte om søvn og stress med mine deltagere. Det er bare sådan at når vi har sovet for lidt og derfor er trætte eller hvis kroppen er stresset får vi en større trang til hurtige kulhydrater og hurtig energi. Det er vores krypdyrshjerne der spiller os et puds. For dengang vi var krypdyr havde vores krypdyrshjerne havde brug for at huske hvor den kunne skaffe hurtig energi, fx i bærbusken. Men i dag husker hjernen godt hvor den finder de hurtige kulhydrater i skabet, og vi har ikke engang nået at tænke over det, før vi står med chokolade i munden. Det er derfor jeg hjælper mine deltagere med ikke at blive så sulten og i stedet have en plan for, hvad du skal spise, så du undgår at falde i.Sundhedsforsikring

Har du fået bevilliget et forløb gennem din sundhedsforsikring, kan jeg hjælpe dig. Book en tid i min kalender og jeg hjælper dig videre. Vidste du at private sundhedsforsikringen tilbyder et forløb ved klinisk diætist? Det er forskelligt hvornår sundhedsforsikringerne vil tilbyde et forløb, så mit bedste råd er at ringe til din sundhedsforsikring og forhøre dig.


Tilskud fra Sygeforsikringen Danmark

Hvis du er medlem af Sygeforsikringen Danmark, kan du få tilskud derfra. Du kan læse mere om tilskud fra sygeforsikringen Danmark lige her.


Autoriseret klinisk diætist
Autoriseret klinisk diætist

32 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page