top of page

Klinisk diætist Julie Petersen, Esbjerg

Søger du efter en autoriseret klinisk diætist så kan jeg hjælpe dig. Har du en hverdag hvor det er lidt svært at få spist det rigtige i løbet af dagen? For rigtig mange af mine deltagere handler det ikke om hvad der er sundt eller usundt, men der i mod at få skabt en struktur i løbet af dagen, så de føler sig mæt og dermed ikke har brug for alt det knap så sunde, fordi trangen til det søde slet ikke er der. Hos mig skal du ikke være sulten, men få den næring du har brug for i løbet af dagen.

Jeg hedder Julie Petersen og er klinisk diætist og hjælper mine deltagere med at få styr på måltiderne i hverdagen, sådan de opnår den sundhed de drømmer om.

diætist og ernæringsekspert.JPG

Kører hverdagene lidt i ring, og har du svært ved at få knækket koden til den sunde kost. Måske har du flere gange forsøgt at gå i gang med en slankekur, men det varede kun 4 dage eller måske 6 uger inden du gav op, fordi det var for svært at få styr på måltiderne i løbet af dagen. Så forstår jeg dig godt. Mange af mine deltagere har forsøgt selv rigtig mange gange men har givet op fordi de ikke har haft de rigtige værktøjer til at få styr på kosten i løbet af hele dagen.

Det er derfor vigtigt for mig altid at sætte mig grundigt ind i din hverdag og dine kostvaner. Jeg starter derfor altid med at gennemgå din dag grundigt, for at forstå hvad du spiser hvornår, og høre hvornår det er svært at vælge de sunde madvarer. For mange af mine deltagere går det faktisk rigtig godt fra morgenen og også til frokosten, men så begynder det at blive svært. Det kan være lige efter frokosten, om eftermiddagen, til aftensmaden eller om aftenen, når der er ro og sidder i sofaen og ser TV. Kender du noget af dette? Så har du måske også brug for en grundig gennemgange, og få lagt en ny plan for hvordan dine kostvaner skal se ud i løbet af dagen.
De sidste 14 år har jeg hjulpet mennesker med at få lavet nye kostvaner, som holder, også mere end 3 måneder.

De problemstillinger jeg primært arbejder med er deltagere der ønsker vægttab, har diabetes, har forhøjet kolesterol eller mave-tarm gener.

Diabetes

Hvis du har for høje blodsukre og du gerne vil have dit langtidsblodsukker til at falde, er det først og fremmest vigtigt at få viden om kulhydrater, da det er kulhydrater der får blodsukkeret til at stige. Men der er forskel på kulhydrater, da alle kulhydrater ikke påvirker blodsukkeret lige meget. Derfor fortæller jeg om hvilke kulhydrater der er gode og vælge, og hvilke kulhydrater du skal skære ned på i forhold til hvad du plejer at spise i løbet af dagen. Jeg hjælper mine deltager med at få et lavere langtidsblodsukker under 48 mmol, og gerne endnu lavere. Du kan læse mere om hjælpe til diabetes lige her.

Forhøjet kolesterol
Deltagere med forhøjet kolesterol har behov for at vide hvad der påvirker kolesteroltallet, og det er der flere ting der gør. Kolesterol er fedtet i blodårene som bliver delt op i LDL- HDL- total kolesterol og triglycerider. Det er forskelligt hvad man skal ændre i kosten alt efter hvad der er forhøjet. Hvis det er LDL kolesterol der er forhøjet skal vi reducere på fedt fra dyreverdenen, hvis det er triglycerider der er forhøjet skal vi primært reducere hurtige kulhydrater fra sukker, hvedemel og alkohol. HDL må gerne være højt da det er det gode kolesterol der fjerner kolesterol fra blodårene og tager kolesterol med tilbage til leveren.

Mave-tarm gener
Er du oppustet om aftenen eller har du problemer med at komme på toilettet, så er der hjælp at hente.

Jeg hjælper mine deltagere med at få styr på kosten så de ikke længere skal have problemer med maven. For nogle handler det om sunde kostvaner og struktur i løbet af dagen, mens andre kan det være mere specifikt, hvor vi sammen finder ud af hvad du kan tåle og ikke kan tåle. Jeg har deltagere som første gang vi taler sammen er oppustet og udspilet hver eneste aften, men efter blot en uge er der sket væsentlige forbedringer så det kun er 1-2 dage om ugen eller slet ikke længere. Hvis du også har brug for kostændringer, vil jeg gerne hjælpe dig.

Book en gratis samtale i min kalender lige her.


Jeg har altid meget fokus på hvad der virker for den enkeltes dagligdag. Derfor er der hos mig personlige online samtaler hvor vi taler sammen om hvad der virker godt for dig, og om der er noget der skal justeres. Derfor er der ingen fortrykte planer, men jeg tilrettelægger det altid efter hvordan din hverdag fungerer. Mine deltagere er glade for at det er online samtaler, det betyder at det er meget nemmere at få til at passe ind i dagligdagen, når man ikke behøver at en halv dag ud af kalenderen, men bare kan flex 1 time ud på arbejdet. Når alt er online, betyder det også du kan bo over hele landet, lige fra Esbjerg, til Nyborg eller Humlebæk


Her kan du læse om hvad Winnie fik ud af et forløb hos mig.
 

Deltageroplevelse:

Jeg fik en afklarende samtale hos Diætist Julie Petersen, fordi jeg fandt Julie da jeg søgte på diætister på google og fordi Julie både kunne vejlede i arvelig kolesterol og diabetes. Diætist Julie Petersen løste det ved at vejlede og fortælle om næringsstoffer og særligt langsomtvirkende kulhydrater. Noget, jeg var specielt glad for, er at jeg har opnået et vægttab, reduceret mit blodtryk, så det nu er under anbefalingerne og har fået et langtidsblodsukker på 45, hvor det inden forløbet var 52. Anbefalingen er at langtidsblodsukkeret er under 48. Jeg har ikke fået målt mit kolesterol igen. Jeg kunne specielt godt lide at hun har en stille og rolig væremåde og giver god vejledning. 

Det har været et fantastisk forløb da resultatet er så flot på 3mdr
Julie kan absolut varmt anbefales og jeg vil give Julie ️️️️️5 stjerner

Winnie Huniche.


Sundhedsforsikringer:
Hos mig har du også mulighed for at få et forløb gennem din sundhedsforsikring. Det er forskelligt hvornår sundhedsforsikringerne tilbyder et forløb, men ofte kan du få et forløb hvis BMI er over 30-31. Ring til din sundhedsforsikring og hør hvad dine muligheder er.
Du kan se mere om mine forløb og priser lige her
 

15.png
bottom of page