top of page

Diætist og ernæringsekspert

Diætist Ribe

Diætist og ernæringsekspert  Skive

Har du brug for en autoriseret klinisk diætist til at hjælpe dig med dine kostændringer, så er du kommet til det rigtige sted.

Jeg vil her fortælle om hvad jeg som diætist kan hjælpe dig med.
Mange af de deltagere som kommer til mig har behov for hjælp til at finde ind til de gode vaner der passer godt ind i deres hverdag. Mange af mine deltagere har en travl hverdag, og bruger ikke så lang tid på madlavningen, fordi listen med dagen opgaver er lang. Måske springes frokosten over, og måske bliver det hurtige låsninger til aftensmaden. Det forstår jeg godt. Derfor hjælper jeg mine deltagere med at finde de løsninger der passer ind i deres hverdag, så sund mad også bliver overkommeligt. For mange resultere det i at det manglende overskud betyder hurtige ikke sunde valg til måltiderne. Det er derfor vigtigt at se nærmere på hvornår det er svært at vælge det sunde valg. Det kan for mange være om eftermiddagen på vej hjem fra arbejde, at der bliver spist noget knap så sundt. Andre kan måske godt undgå at spise noget usundt om eftermiddagen, men så bliver det måske rigtig svært når aftensmaden står på bordet, og man kommer så til at spise for stor portion. Det er ikke mærkeligt. Vi er mange der er opvokset med at man skal spise op. Det vil sige vi faktisk nogen gange som børn har spist større portioner end hvad vi faktisk var sultne til. Vi har derfor vænnet os til at spise for store portioner fx til aftensmaden. Hvis dette er tilfældet har vi brug for at lære at spise mindre portioner, men til gengæld spise en sund snack om eftermiddagen, eller huske at spise frokosten, for at undgå at vi er så sultne til aftensmaden. 
 

Deltageroplevelse:

Jeg fik en afklarende samtale hos Julie, fordi jeg fandt Julie via en google søgning på en diætist og fordi hun fremstod sympatisk og med en ligefrem tilgang til at kunne hjælpe mig med en kostoptimering udfra min situation efter en kræftbehandling. Julie gav mig en individuelt udarbejdet kostplan udfra en god, lang og fyldestgørende samtale. 

Noget, jeg er specielt glad for, er at jeg har genvundet en optimisme om at kunne få gode og sunde kostvaner igen, og Julie har hjulpet mig af med de sure opstød jeg fik, som er virkelig fantastisk at være sluppet af med. Jeg kunne specielt godt lide at Julie løbende har tilbudt sparring, og mulighed for altid at kunne henvende mig ved evt. opståede spørgsmål i forhold til mit forløb. Jeg kan rigtigt godt lide Julies “nede på jorden” tilgang til at lægge min kost om. Ingen vejning af mad eller tælling af kalorier. Samtidig indgyder hun tillid ved ikke at have vildt fokus på min vægt. Det er et rigtigt godt forløb for mig. Ikke spor besværligt, samtidig med at jeg har følelsen af, at Julie hele tiden er bag mig. 

Jeg vil meget gerne anbefale Julie til andre pga. af hendes ligefremme og sympatiske måde at kommunikere på. Ingen hokus-pokus tilgang. 

Jeg giver Julie 5 stjerner pga. hendes ligefremme og sympatiske tilgang, og det virker. 

 

Hilsen Kirsten Madsen

Jeg hedder Julie Petersen og er autoriseret klinisk diætist, og hjælper med kostændringer

 

Hos mig er det vigtigt at vi sammen får lagt en individuel plan som passer ind i din hverdag. Vi er alle forskellige, og det er derfor vigtigt at en plan passer til dig, og din hverdag. Jeg starter derfor altid med at gennemgå din kost for at danne mig et indblik i hvordan din dag ser ud, og derudfra finder vi sammen nogle løsninger som vil passe godt til dig. Jeg har gennem de sidste 15 år hjulpet over 1000 personer med kostændringer hvor vi sammen har fundet en kost der er individuelt tilrettelagt. Fælles for mange af de deltagere jeg har arbejdet med, er at de har prøvet rigtig meget før, men ikke fundet den vej der har passet til dem og deres hverdag. Derfor er det vigtigt for mig til diætist at hjælpe med det der passer til dig. 


Hvem har brug for en klinisk diætist?

 

Jeg hjælper deltager som gerne vil tabe sig, har diabetes, har forhøjet kolesterol. Du kan her læse mere om dig som diætist og ernæringsekspert

 

 

 

 

En klinisk diætist er for alle der har brug for at foretage kostændringer. Det kan være i forhold til vægttab, diabetes, forhøjet kolesterol, hjerte-kar sygdomme, eller hvis man er undervægtig og har behov for at tage på i vægt. Jeg har beskæftiget mig med kost og ernæring i over 15 år, og har derfor hjulpet med alle slags ernæringsproblematikker. Jeg har i mange år været offentlig ansat, inden jeg er startet op som selvstændig klinisk diætist.

Jeg elsker at hjælpe mine deltagere og det giver mig næsten en lige så stor glæde når mine deltagere kommer i mål og opnår deres drømme, som det giver mine deltagere.

Forløb gennem din private sundhedsforsikring.

Vidste du, at man kan få et forløb hos autoriseret klinisk diætist hvis man har en privat sundhedsforsikring. Det er forskelligt fra sundhedsforsikring til sundhedsforsikring hvem der kan få et forløb betalt af sundhedsforsikringen. Hos de fleste sundhedsforsikringer skal medlemmerne have et BMI over 30 for at være berettiget til et forløb betalt af sundhedsforsikringen, hos andre sundhedsforsikringer kan man også få et forløb hvis man har diabetes eller forhøjet kolesterol. Jeg vil anbefale dig at ringe til din sundhedsforsikring og spørge om du er bevilliget et forløb ved klinisk diætist. Man skal have godkendt et forløb inden den første betalte samtale. Book en tid i min kalender, hvis du vil vide mere, så kan jeg hjælpe dig på vej.

Sygeforsikringen Danmark

Medlemmer af sygeforsikringen Danmark giver tilskud til forløb hos klinisk diætist, hvis man er i sygegruppe 1, 2 eller 5. Sygeforsikringen Danmark giver til alle medlemmer 350 kr i tilskud pr gang, og max 2100 kr inden for 12 måneder. Som jeg indberetter til sygeforsikringen Danmark.

Diætist Julie Petersen

bottom of page