top of page

Autoriseret klinisk diætist Julie Petersen, Ringsted

Har du brug for en klinisk diætist til at komme i mål med dine kostændringer indenfor vægttab, diabetes eller mave-tarm gener, så kan jeg hjælpe dig.

Jeg hjælper mine deltagere med at lave de kostændringer der skaber det vægttab de drømmer om. Jeg hjælper mine deltagere med at finde de kostvaner der passer til dem så de skaber et sundt afbalanceret forhold til deres kostvaner, så de opnår det lettere liv de ønsker.

diætist og ernæringsekspert.JPG

Vejer du mere end du ønsker? har du svært ved at nyde en dag på stranden med dine børn? Eller er du måske helt holdt op med at tage til stranden, fordi det får dig til at føle dig forkert?

Så forstår jeg dig. Jeg har arbejdet med at hjælpe med kostændringer de sidste 14 år, og jeg nyder at hjælpe mine deltagere derhen hvor de er glade for deres krop.

Mange af de deltagere jeg taler med opdager de har brug for mere struktur i løbet af dagen. Det hjælper jeg mine deltagere med. Hos mange af mine deltagere går det rigtig godt fra morgenstunden, og får spist en sund morgenmad, og det går måske også godt til frokosten, hvor der også bliver valgt sundt. Men så bliver klokken 3 eller 4 om eftermiddagen og så begynder det at være svært at modstå trangen, og så kan det for mange ende med at blive svært sidst på eftermiddagen eller måske i løbet af aftenen. Derfor jeg hjælper jeg mine deltagere med at få struktur på hverdagen så de undgår at blive så sultne at de vælger de knap så sunde valg, men i stedet har mulighed for at vælge en sund snach som et mellemmåltid. Men det er også vigtigt at det er nemt i dagligdagen, for ellers bliver det for besværligt. Jeg vejleder derfor altid indenfor helt almindelig mad som du allerede har i køleskabet. Hos mig er der inden pulver, piller eller slankekure, men helt almindelig mad i de rigtige mængder så du opnår den vægt du ønsker.
Jeg bliver så glad når mine deltager siger til mig, hvor er det bare nemt og dejligt ikke at skulle tælle kalorier, men få en struktur på hverdagen der hjælper på at undgå sult. Mange af mine deltager har tidligere forsøgt hvad der føler som næsten alt, og blevet træt af at gå og tælle alle kalorier og taste ind i kostprogram, og det kan jeg virkelig godt forstå.

Diabetes
Har du diabetes og behov for hjælp til at nedbringe dit blodsukker, så kan jeg hjælpe dig. Hos mig er det vigtigt at mine deltagere har en viden om kosten fx kulhydrater i kosten og dermed kan vælge de kulhydrater der har den mindste påvirkning af blodsukkeret således langtidsblodsukkeret bliver lavere.

For mig er det vigtigt at sætte mig grundigt ind i dine kostvaner, jeg starter derfor altid den første gang med at spørge systematisk ind til kostvanerne i løbet af dagen, så jeg bedst muligt kan hjælpe med at se, hvad der skal ændres på i løbet af dagen, så vi undgår valg af knap så sunde madvarer senere om aftenen eller når du kommer hjem fra arbejde kl. 16.00

Mave- tarmgener
Har du problemer med fordøjelsen, måske er du oppustet hver aften ellers måske har du svært ved at komme på toilettet. Det kan kosten gøre underværker. Måske har du selv lavet nogle erfaringer om hvad du kan tåle og ikke kan tåle, men alligevel mangler den fulde forståelse for hvad der skal til. Hos mig kommer deltagere som flere år har gået og været oppustet hver aften, måske også eftermiddag, og nu blevet så træt af det at der skal gøre noget. Eller det kan være deltagere som længe har døjet med forstoppelse, uden der rigtig kommer bedring. Jeg hjælper mine deltagere med at ændre på kosten, så vi sammen får lavet de ændringer der skal til for at hjælpe din fordøjelse. Hos mig har jeg deltagere som efter bare 1 uge kan mærke kæmpe forbedringer på bl.a. oppustethed. Eller deltagere som efter 14 dage fortæller at nu kan de pludselig komme på toilettet dagligt, hvor der tidligere kunne gå 3-5 dage imellem.

Hvis du tænker du er interesseret i en gratis samtale med mig, kan du booke en gratis tid i min kalender lige her. Jeg tager sjældent telefonen, da meget af min tid går med samtaler for at hjælpe mine deltagere.

Sundhedsforsikringer: Jeg bliver ofte spurgt om jeg tager deltagere gennem sundhedsforsikringer, og ja det gør jeg. De fleste sundhedsforsikringer tilbyder hjælpe hvis BMI er over ca 30, men det er forskellige fra sundhedsforsikring til sundhedsforsikring. Derfor anbefaler jeg altid at kontakte din sundhedsforsikring først. Du kan finde mere om mine priser lige her

Her kan du læse om hvad W
innie fik ud af et forløb hos mig.

 

Deltageroplevelse:

Jeg fik en afklarende samtale hos Diætist Julie Petersen, fordi jeg fandt Julie da jeg søgte på diætister på google og fordi Julie både kunne vejlede i arvelig kolesterol og diabetes. Diætist Julie Petersen løste det ved at vejlede og fortælle om næringsstoffer og særligt langsomtvirkende kulhydrater. Noget, jeg var specielt glad for, er at jeg har opnået et vægttab, reduceret mit blodtryk, så det nu er under anbefalingerne og har fået et langtidsblodsukker på 45, hvor det inden forløbet var 52. Anbefalingen er at langtidsblodsukkeret er under 48. Jeg har ikke fået målt mit kolesterol igen. Jeg kunne specielt godt lide at hun har en stille og rolig væremåde og giver god vejledning. 

Det har været et fantastisk forløb da resultatet er så flot på 3mdr
Julie kan absolut varmt anbefales og jeg vil give Julie ️️️️️5 stjerner

Winnie Huniche.


Jeg hjælper deltagere fra hele landet. Alle mine samtaler foregår online via teams, så du kan bo i Ringsted, København eller Korsør, og stadig få min hjælp med at få lavet de kostændringer som du har brug for, så du opnår sundhed, vægttab og ligesom mange andre af mine deltagere bedre selvværd.

Det er bare dejligt at have den krop du ønsker, så du strålet når du skal til fest.


 

15.png
bottom of page