top of page

Sund salat

Diætist Skive

Søger du efter en autoriseret klinisk diætist, er du kommet til det rette sted.

Som Klinisk Diætist hjælper jeg mine deltagere til at foretage de kostændringer der gør at de opnår deres mål. Min mission er at hjælpe dig med at nå din ønskevægt ved at skabe gode og sunde kostvaner i dagligdagen, der giver dig den struktur du har behov for, så du undgår at være hunde sulten om eftermiddagen spise kæmpe portioner til aftensmaden eller når du kommer hjem fra arbejde eller om aftenen når du sidder i sofaen og skal slappe af.

Deltageroplevelse:

Jeg fik en afklarende samtale hos Julie, fordi jeg fandt Julie via en google søgning på en diætist og fordi hun fremstod sympatisk og med en ligefrem tilgang til at kunne hjælpe mig med en kostoptimering udfra min situation efter en kræftbehandling. Julie gav mig en individuelt udarbejdet kostplan udfra en god, lang og fyldestgørende samtale. 

Noget, jeg er specielt glad for, er at jeg har genvundet en optimisme om at kunne få gode og sunde kostvaner igen, og Julie har hjulpet mig af med de sure opstød jeg fik, som er virkelig fantastisk at være sluppet af med. Jeg kunne specielt godt lide at Julie løbende har tilbudt sparring, og mulighed for altid at kunne henvende mig ved evt. opståede spørgsmål i forhold til mit forløb. Jeg kan rigtigt godt lide Julies “nede på jorden” tilgang til at lægge min kost om. Ingen vejning af mad eller tælling af kalorier. Samtidig indgyder hun tillid ved ikke at have vildt fokus på min vægt. Det er et rigtigt godt forløb for mig. Ikke spor besværligt, samtidig med at jeg har følelsen af, at Julie hele tiden er bag mig. 

Jeg vil meget gerne anbefale Julie til andre pga. af hendes ligefremme og sympatiske måde at kommunikere på. Ingen hokus-pokus tilgang. 

Jeg giver Julie 5 stjerner pga. hendes ligefremme og sympatiske tilgang, og det virker. 

 

Hilsen Kirsten Madsen, Skive 

Jeg hedder Julie Petersen og er autoriseret klinisk diætist, og hjælper mennesker over hele landet med kostændringer

 

For mig er det vigtigt at kostændringerne er helt almindelig mad, som man kan købe i supermarked. Hos mig er der ingen pulver eller piller men kun helt almindelig mad. Jeg vejleder efter sundhedsstyrelsens retningslinjer, som er baseret på forskning. Jeg hjælper med at finde de løsninger der passer til den enkelte deltager. Vi er alle forskellige og har forskellige kostvaner. Det er derfor også forskelligt hvad der vil give de bedste resultater og hvad der vil være den bedste løsning for hver enkelt af mine deltager.


Hvem har brug for en klinisk diætist?

 

En klinisk diætist er for alle der har brug for at foretage kostændringer. Det kan være i forhold til vægttab, diabetes, forhøjet kolesterol, hjerte-kar sygdomme, eller hvis man er undervægtig og har behov for at tage på i vægt. Jeg har beskæftiget mig med kost og ernæring i over 15 år, og har derfor hjulpet med alle slags ernæringsproblematikker. Jeg har i mange år været offentlig ansat, inden jeg er startet op som selvstændig klinisk diætist.

Jeg elsker at hjælpe mine deltagere og det giver mig næsten en lige så stor glæde når mine deltagere kommer i mål og opnår deres drømme, som det giver mine deltagere.

Forløb gennem din private sundhedsforsikring.

Vidste du, at man kan få et forløb hos autoriseret klinisk diætist hvis man har en privat sundhedsforsikring. Det er forskelligt fra sundhedsforsikring til sundhedsforsikring hvem der kan få et forløb betalt af sundhedsforsikringen. Hos de fleste sundhedsforsikringer skal medlemmerne have et BMI over 30 for at være berettiget til et forløb betalt af sundhedsforsikringen, hos andre sundhedsforsikringer kan man også få et forløb hvis man har diabetes eller forhøjet kolesterol. Jeg vil anbefale dig at ringe til din sundhedsforsikring og spørge om du er bevilliget et forløb ved klinisk diætist. Man skal have godkendt et forløb inden den første betalte samtale. Book en tid i min kalender, hvis du vil vide mere, så kan jeg hjælpe dig på vej.

Sygeforsikringen Danmark

Medlemmer af sygeforsikringen Danmark giver tilskud til forløb hos klinisk diætist, hvis man er i sygegruppe 1, 2 eller 5. Sygeforsikringen Danmark giver til alle medlemmer 275 kr i tilskud pr gang, og max 1650 kr inden for 12 måneder. Som jeg indberetter til sygeforsikringen Danmark.

Diætist og ernæringsekspert  Skive

Diætist Julie Petersen

Autoriseret klinisk diætist

bottom of page