top of page

Find en diætist i Frederiksværk og Hundested

Diætist Frederiksværk eller Hundested

Diætist og ernæringsekspert  Skive

Diætist Frederiksværk eller Hundested

Har du brug for en klinisk diætist og bor du i Frederiksværk eller Hundested, er du kommet til det rigtige sted. Jeg hjælper mine deltagere med at foretage de kostændringer som gør at de når deres mål.

Som Klinisk diætist er min mission at hjælpe dig med at nå din ønskevægt, ved at skabe sunde og gode kostvaner i dagligdagen. Ved at skabe struktur, hjælper jeg dig med at undgå at være hunde sulten om eftermiddagen, så du undgår at spise store portioner til aftensmaden eller om eftermiddagen når du kommer hjem fra arbejde. Det kan også være om aftenen når du slapper af i sofaen, det er svært at undgå at spise for meget.

Jeg hjælper mennesker over hele landet med at foretage kostændringer. Jeg hedder Julie Petersen og er autoriseret klinisk diætist.

 

Jeg anbefaler altid helt almindelig mad, som du kan købe i supermarked. Jeg anbefaler ingen piller, pulver eller slankekure, men helt almindelig mad, som du kan blive ved med at spise, da dette ikke er en kur men en livsstilsændring

Min vejledning er forskningsbaseret og jeg vejleder efter sundhedsstyrelsens retningslinjer. Det er vigtigt for mig at vi sammen finder de løsninger der passer til dig, også på den lange bane. Jeg hjælper altid med at finde de løsninger der passer til lige netop dig. Vi er ikke ens og det er ikke det samme der virker for alle, derfor tilrettelægger jeg altid kostændringerne så de passer til din dagligdag.


Hvem har brug for en klinisk diætist?

 

Alle der har brug for støtte og vejledning for at foretage kostændringer kan have brug for en diætist. Det kan være i forhold til vægttab, diabetes, forhøjet kolesterol, hjerte-kar sygdomme, eller hvis man er undervægtig og har behov for at tage på i vægt. Jeg har beskæftiget mig med kost og ernæring i over 15 år, og har derfor hjulpet med alle slags ernæringsproblematikker. Jeg har i mange år været offentlig ansat, inden jeg er startet op som selvstændig klinisk diætist.

Jeg elsker at hjælpe mine deltagere og det giver mig næsten en lige så stor glæde når mine deltagere kommer i mål og opnår deres drømme, som det giver mine deltagere.

Forløb gennem din private sundhedsforsikring.

Vidste du, at man kan få et forløb hos autoriseret klinisk diætist hvis man har en privat sundhedsforsikring. Det er forskelligt fra sundhedsforsikring til sundhedsforsikring hvem der kan få et forløb betalt af sundhedsforsikringen. Hos de fleste sundhedsforsikringer skal medlemmerne have et BMI over 30 for at være berettiget til et forløb betalt af sundhedsforsikringen, hos andre sundhedsforsikringer kan man også få et forløb hvis man har diabetes eller forhøjet kolesterol.

Hvis du vil læse mere om forløb gennem sundhedsforsikringer har jeg skrevet det her.

Jeg vil anbefale dig at ringe til din sundhedsforsikring og spørge om du er bevilliget et forløb ved klinisk diætist. Man skal have godkendt et forløb inden den første betalte samtale. Book en tid til en gratis snak i min kalender, hvis du vil vide mere, så kan jeg hjælpe dig på vej.

Sygeforsikringen Danmark

Medlemmer af sygeforsikringen Danmark giver tilskud til forløb hos klinisk diætist, hvis man er i sygegruppe 1, 2 eller 5. Sygeforsikringen Danmark giver til alle medlemmer 275 kr i tilskud pr gang, og max 1650 kr inden for 12 måneder. Som jeg indberetter til sygeforsikringen Danmark.

Diætist Julie Petersen

Autoriseret klinisk diætist

bottom of page