top of page
Sund Morning

Her kan du læse hvilke emner jeg hjælper med

Jeg har gennem mange år som klinisk diætist fået en stor viden som diætist. Du kan her læse mere om det som du har brug for hjælp til.

Emner

Diabetes
Jeg har i mange år hjulpet personer med at forstå hvordan kulhydrater påvirker blodsukkeret, og hvordan de skal ændre kosten for at få blodsukkeret og hermed langtidsblodsukkeret ned. Læs mere her.

Kolesterol
Har du forhøjet kolesterol, og brug for hjælp og vejledning i at nedbringe dit kolesterol, særligt dit LDL kolesteol. Så læs mere her hvor jeg fortæller om kolesterol og de gode og de dårlige fedtstoffer. Læs mere her

Vægttab

Har du brug for hjælp til at opnå dit mål om vægttab, så læs mere her.

Maveproblemer
Har du problemer med maven i form af oppustethed forstoppelse eller diarre, så kan jeg hjælpe dig.

Urinsyregigt/podegra.
Har du urinsyregigt eller podegra, og svært ved at finde ud af hvad du af hvordan smerterne kan minimeres gennem kosten, så kan jeg hjælpe dig. Læs her mere om hvordan jeg kan hjælpe dig.

Børn
Har du en datter eller søn, som har brug for hjælp med at omlægge kosten, vil jeg meget gerne hjælpe. For mig er det vigtigt at sige det ikke er barnet der skal lave kostændringer, men hele familien som nu skal spise på en ny måde for at hjælpe barnet til sundere kostvaner.

Kost til undervægtige.
Kæmper du med at komme op i vægt, så kan jeg hjælpe dig med at få sammensat en kalorieholdig kost, der hjælper dig med at tage på i vægt.

Du er også altid velkommen til at sende mig en mail på: juliepetersen2@gmail.com

Tlf: 4088 8824

bottom of page